Йордан Минев пред сензационно завръщане в Ботев Пд!

Левият бек Йордан Минев е пред завръщане в Ботев. Договорът на 36-годишния футболист с шампиона Лудогорец изтича. Самият Минев се е похвалил в лагера на разградчани, че отново ще облече жълто-черния екип. От известно време ръководството на носителя на Купата е в контакт с Данчо. Преговорите между жълто-черните и играча на този етап все още не са финализирани. Доскорошният национал на България не е крил, че желае да приключи активната си състезателна кариера именно при канарчетата.

Ботев ще стартира лятната си подготовка идния понеделник, 5 юни, докато Лудогорец ще започне на 8 юни. Разградчани все пак се готвят да предложат нов договор на Близнака. След събирането на орлите за първа тренировка ще се изясни ще остане ли Минев на „Лудогорец Арена”.

Йордан е носил екипа на Ботев на два пъти в досегашната си кариера. Той се подвизаваше при пловдивчани през периода от 2004 до 2008 г. След това опитният бек се върна при канарчетата, докато отборът преминаваше през чистилището на В група. Той също даде своя принос за промоцията в Б група.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

loading...