Фен на Ботев с нестандартно предложение за „Колежа“!

Hristo Botev (Facebook):

Тъй като не знам към кого да се обърна с тази си моя идея я пиша тук, който иска да дава мнение, идеи и т.н.
На всички ни е ясно, че феновете на даден отбор не могат да построят цял стадион. Дори, ако погледнем една Барселона, която е „финансирана“ от феновете. Една проста приблизителна сметка: 97 000 места × 400 евро (средно за сезонна карта) са 38 800 000 евро, което може би са заплатите само на отбора. Пак казвам, че е приблизителна сметката, защото не знам точната цена на сезонните им карти.
Другият вариант беше парите да дойдат от благодетел/и. Видяхме също, че в този град, дал на България президенти, депутати, спортисти и какво ли още не, няма един който да се отзове…НЕ Е ЛИ ТОВА СТРАННО? И тук говорим за някакви 20 милиона лева, които се крадат ежедневно в нашата държава….по всякакви проекти и начини.
Та, както винаги феновете ще трябва да измъкнат отбора от калта, както е било и ще бъде. Никой не дава нищо наготово.
Имам предложение за трети вариант. Не знам колко от вас са запознати с платформата „Crowdfunding“? Има няколко такива сайта, които генерират капитал от целият свят. Прави се профил и се представя проекта, в случая ст. „Христо Ботев“ и ако е достатъчно апелиращ към хората съм на мнение, че може да се събере немалка сума. Проекта трябва да е приготвен и оформен професионално и да бъде на английски, най-малко.
Не знам дали е възможно и кой може да го направи. Аз само давам идея и помоща си във всеки един аспект. Най-малкото английският ми е перфектен и мога да помогна с преводи и/или комуникация. Сам не мога да се нагърбя с тази инициатива тъй като съм само фен и главно музикант. Нямам нито управленски, нито лидерски апетити. Ако някой е заинтересован, да проверим тези платформи за световно сaмофинансиране и от там да се мисли. Благодаря!

Само Ботев

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

loading...