Дежавю!* Пак вратар виновен за загубата на „Локо“ в дербито.

Тарторите на „Локомотив“ Пловдив се обединили около идеята, че единствената причина за загубата от „Ботев“ е неадекватната намеса на вратаря Ел Харуби при удара на Балтанов. Според тях отбора на домакините бил слаб и това обяснява поражението. Реално погледнато, футболистите на „Ботев“ почти не допуснаха опасност пред вратата на Виктор Голас, като освен гредата в минутите след гола на „канарчетата“ играчите на „Локомотив“ не сътвориха абсолютно нищо смислено в атакуващ план.

Обяснението с грешка на вратаря се оказва доста популярно при поредното поражение на „Локо“ в битката за Пловдив. В играното на националния стадион в София дерби, когато „Ботев“ обърна мача от 0:1 до 2:1 с два късни гола, отново имаше същата ситуация. Тогава лидерите на „черно-белите“ хвърлиха цялата вина за болезнената загуба върху Данчо Господинов. Тогава вратаря на „смърфовете“ бе пронизан два пъти след удари с глава на Юнес Хамза и Иван Цветков.

6808

* Дежавю (също „дежаву“) (на френски: déjà-vu) е преживяване, при което човек се чувства сигурен, че вече е виждал или преживявал някаква нова ситуация (човек усеща, все едно, че дадена случка вече се е състояла или се е случила неотдавна), въпреки че точните обстоятелства около предишната ситуация са неясни.

loading...

1 Comment on Дежавю!* Пак вратар виновен за загубата на „Локо“ в дербито.

2016 said : Guest Report 4 years ago

Истината е, че Ботев не даде на Локомотив да играе. Бърза и комбинативна игра срещу мудни и стари футболисти. Играта на Локо е да изсипят топката към поредния черен берач на банани и там к'вото стане. И дежурните симулации за преки свободни удари. Познатите оправдания - вратаря сгрешил, късмета ги подминал, Ботев бил слаб, терена е зелен, топката е кръгла... А "великата" черно-бяла публика след 8-мата минута онемя. 85 минути тишина в клетката...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

loading...